top of page
Asociația Noua Paradigmă Alimentară
CNS logo

FORMULAR PENTRU SOLICITAREA BIBLIOGRAFIEI

Prin prezentul formular sunteți invitați să completați datele de corespondență electronică, pentru a putea primi bibliografia prezentării conținând studii, statistici și alte surse care au stat la baza celor afirmate de vorbitor.

 

Odată cu bibliografia veți mai primi bonus și procedura detaliată de evacuare hepato-biliară, tradusă de către nutriționistul Iuliu Ciupe-Vaida din cartea “The Amazing Liver & Gallbladder Flush –  A Powerful Do-It-Yourself Tool to Optimize Your Health and Well-Being” de Andreas Moritz și completată cu experiența clinică proprie cu pacienții cabinetului.

 

IMPORTANT!

Datele Dvs. personale (nume și prenume, telefon, email) vor fi utilizate doar pentru comunicarea informațiilor enumerate mai sus (comunicarea bibliografiei și a fișierului bonus), asociația “Noua Paradigmă Alimentară” angajându-se prin prezentul document, conform legislației cu privire la protecția datelor cu caracter personal (GDPR), să nu le utilizeze pentru comunicări comerciale și angajându-și răspunderea directă cu privire la înstrăinarea acestora terțelor părți.

Formular solicitare bibliografie

Mulțumim pentru solicitare!

Verifica-ți e-mailul pentru acces la informațiile dorite!

bottom of page