top of page
Caută

Adevărul despre CANCER

Actualizată în: 29 aug. 2019

I. CANCERUL ESTE O CONSECINȚĂ A DEPRESIEI SISTEMULUI IMUNITAR


Zilnic, de la naștere și până la moarte, corpul nostru produce între 10 și 100 de mii de celule-stem cu potențial malign. Ce însemnă asta? Ele sunt rebuturi, adică celule cu mici defecte, care le împiedică, odată ajunse în zona corpului unde trebuie să înlocuiască o celulă epuizată, să își îndeplinească rolul. În mod normal ele sunt eliminate fără nici un fel de probleme de către același mecanism care elimină orice celule străine din corpul nostru, și anume de către sistemul nostru imunitar.


Când însă gardienii sănătății sunt ocupați cu sute de mii de inflamații nefirești în tot corpul, când ei nu beneficiază de vitaminele și mineralele care le conferă putere de luptă, sau când organismul are afecțiuni cronice netratate care afectează sistemul imunitar, atunci una sau mai multe din aceste celule pot scăpa de sub control. Dacă o asemenea celulă ajunge într-o zonă intens vascularizată din corp și apucă să se dividă, ea devine TUMOARE și nu mai poate fi eliminată de către sistemul imunitar, pentru că are codul tău genetic și face de-acum parte efectivă din tine, ca orice alt organ.


Pentru cârcotași, e bine să știe că medicina clasică nu are nicio explicație pentru apariția cancerului, considerându-l în general pur ghinion (în afară de expunerea la radiații, care produce mutații in celule sănătoase putându-le face maligne, cancerul din această cauză fiind însă cel mai rar de pe glob).


II. TRATAMENTUL ONCOLOGIC CLASIC


Tratamenetele clasice nu se adresează cauzelor cancerului, pentru că acestea nu sunt cunoscute de medici. Dacă expui unui medic alineatul de mai sus (despre cum se produce cancerul), va pufni iritat, spunând că astea sunt prostii, fără a-ți oferi însă o altă explicație care să o contrazică...

Sir Arthur Conan Doyle spunea (prin gura eroului său, Sherlock Holmes): “Atunci când este eliminat imposibilul, orice rămâne, oricât de improbabil, trebuie să fie adevărul!”.


Să continuăm însă.


Tratamentele clasice sunt:


- Prevenție (doar la cel mamar/ uterin):

  • testul Papanicolau - atât de "eficient", încât până și specialiștii ne spun că foarte rar un test anormal inseamna ca ai cancer! Frecvent, semnificatia anomaliilor celulare identificate este aceea ca celule recoltate de la nivelul colului uterin arata diferit de celulele normale, atunci cand sunt examinate la microscop. Ce face însă acet test este să te includă în masa celor care încep proceduri de “prevenție” mai agresive, cum este mărirea frecvenței mamografiilor și a altor explorări medicale. Și dacă tot vorbim de mamografie…

  • mamografia - Cineva spunea într-un documentar că dacă vrem să mărim la maxim șansele ca un organ să dezvolte un cancer, ideal ar fi să il strivim, simultan cu iradierea acestuia, minim o dată pe an. Stie cineva cum se face o mamografie?...

- Tratament:

  • Metode de tratament chirurgicale - înlăturarea tumorilor și a țesutului afectat (în cazul cancerelor la sân însoțite adeseori de scoaterea uterului și a unui număr variabil de noduli limfatici, de regulă din zona de subbraț)

  • Citostatice/ chimioterapie - (înainte sau după tratamentul chirurgical) cu scopul de a micșora dimensiunea tumorilor vizibile, făcându-le mai ușor de operat și în speranța distrugerii tumorilor cu dimensiuni prea mici pentru a fi încă vizibile

  • Radioterapie - locală, de regulă după înlăturarea tumorii, pentru a distruge eventualele celule maligne din țesuturile imediat învecinate, în caz că a mai rămas ceva acolo după rezecție.

  • Tratamente ulterioare, hormonale - în special la cancerul de sân, cu scopul de a stopa producția de hormoni feminini, o presupusă (insă nedovedită) cauză a apariției tumorilor.


Zero recomandări de nutriție.

Zero suplimentări de vitamine, minerale sau apă curată.

Zero recomandări de mișcare la aer și soare.

Nicio recomandare care să întărească sistemul imunitar!


În schimb, tot ce înseamna chimioterapie, citostatice sau iradiere este cunoscut nu doar ca slăbind dramatic sistemul imunitar, ci ca fiind chiar generatoare de cancer! Cifrele în acest sens sunt înfiorătoare, arătând că din cei care au început tratamentul cu chimioterapie/ citostatice, după cinci ani sunt mai puțin de 5% în viață.


III. TRATAMENTUL NUTRIȚIONAL


Cancerul tău nu a apărut în ultimele zile sau luni. Cu siguranță i-au trebuit ani de zile să ajungă în stadiul diagnosticat astăzi, așa că te întreb, înainte de toate:


DE CE EȘTI ATÂT DE ZORIT DE MEDICI SĂ ÎNCEPI TRATAMENTUL LOR?


De ce acum, repede, urgent, deîndată și fără întârziere? De ce nu poți începe tratamentul clasic peste o lună, sau peste 6 luni?...


Ia o pauză, respiră adânc și decide să te informezi, înainte de a decide cum să te tratezi.



Iată ce ai de făcut din punct de vedere nutrițional:


1. ZERO ZAHĂR, MIERE SAU ASPARTAM. Celulele canceroase respiră și se hrănesc cu zahăr și proteine de origine animală, așa că pentru început elimină zahărul și mierea imediat din toată dieta ta. Atenție la etichete, zahărul se adaugă (sub forma clasică sau sirop de porumb) în nenumărate alimente, inclusiv în sosuri, ketchup sau maioneze.

Nu în ultimul rând, aspartamul a fost adeseori asociat cu diverse studii care arătau legătura acestui îndulcitor cu creșterea unor tumori. Acesta ar trebui evitat, putând fi înlocuit cu îndulcitori pe bază de stevia. (Majoritatea sucurilor dietetice cu zero zahăr sunt îndulcite cu aspartam)


2. DIMINUEAZĂ LA MINIM METIONINA DIN ALIMENTAȚIE. Concentrațiile cele mai mari de metionină se găsesc în lapte, carne (mai ales pește) și ouă, acestea trebuind eliminate complet din alimentație. Metionina în exces din aceste alimente permite celulei canceroase să își construiască propria rețea de vascularizare, fără metionină acest lucru fiind imposibil. Fără aportul de metionină din carne-lapte-ouă, tumorile nu vor putea depăși dimensiunea de 1-2mm, pentru că nu își vor putea crea propriile vase de sânge care să le hrănească.



3. HRĂNEȘTE-TE CU ALIMENTE DE ORIGINE VEGETALĂ, pentru că acestea conțin vitaminele și mineralele de care sistemul tău imunitar are nevoie pentru a funcționa corect. Ele trebuie să fie integrale, cât mai puțin prelucrate (nerafinate, nepresate sau ultrapurificate), conform farfuriei ideale (Fig), Farfuria ta trebuie să fie cât mai colorată și flavonoidele să fie adăugate cu nemiluita (telina, ardei iuti, patrunjel, cimbru, struguri rosii, fructe de padure și majoritatea legumelor).


Nota: Imaginea este o reprezentare de principiu a unei alimentații sănătoase, individualizarea pentru fiecare persoană în parte făcându-se doar prin consiliere de specialitate de către un nutriționist!


Adăugă în orice fel de mâncare nedulce turmeric (cucurma), pentru că acesta distruge celulele canceroase rezistente la medicamente și protejeaza impotriva bolilor produse chiar și de iradiere! Turmericul e și mai bine dacă îl incapsulati voi înșivă (există capsule goale în comerț, ele se umple pur și simplu cu turmeric) și luați măcar 3 capsule/zi.


Iată cum știi deja primii trei pași, și NU TE-A COSTAT ABSOLUT NIMIC!

Cu toate astea, te asigur că ai parcurs deja peste 50% din drumul spre vindecarea cancerului.


Ideal este - tot gratis! - să nu mai bei niciun fel de apă minerală, indiferent că e carbogazoasă sau plată. Funcția renală este mult degrevată prin consumul de apă potabilă simplă, ceea ce dă încă un impuls spre vindecare. (vezi articolul despre apa - click AICI )


Ideal este să începi schimbarea printr-o cură cu sucuri de resetare metabolică, dar toate aceste detalii vor trebui discutate cu un nutriționist. Dacă Noua Paradigmă Alimentară îți oferă informația, un nutriționist pasionat, dedicat și corect informat te poate ajuta să faci toate acestea mai ușor și fără efort, în așa fel încât schimbarea de alimentație să nu fie pentru tine un stres suplimentar.


IV. TRATAMENTUL VITAMINOS (PRIN SUPLIMENTARE)


1. Primul lucru, din prima zi când citești această postare, este să găsești un spital, cabinet sau medic, care să fie de acord să îți administreze foarte repede VITAMINA C INTRAVENOS.

Vitamina C e toxica pt cancer, DAR NU pt celelalte celule! Vitamina C întră în celulele maligne ca și în orice altă celulă, dar odată ajunsă acolo se leagă de substanțe specifice doar acelui tip de celule, creând compuși toxici care distrug cancerul din interior. Intravenos, dozele încep de la 13-14 mii mg (13-14g) pe zi, sau la 2-3 zile, ajungându-se până la doze de 30-50 mii mg (în funcție de tipul și stadiul bolii)


Cu toate că vitamina C intravenos nu prezintă riscuri decât pentru cancer, medicii nu sunt de regulă suficient de informați pentru a-și asuma răspunderea de a ți-o administra, de aceea va trebui să îi informezi tu. Spune-le tu că tratamentul cu vitamina C intravenos poate fi prescris de orice medic, chiar și cel de familie, neprezentând nici un fel de riscuri pentru sănătate.

Arată-le concluziile studiului extrem de recent, “Intravenous vitamin C in the supportive care of cancer patients: a review and rational approach” (E. Klimant et al, 2018), care spune că dozele de vitamina C administrate intravenos mai mici de 75 g (75000mg – N.T.), sau cele care duc la concentrații de sânge până la 10 mmol/l, sunt la discreția medicului, neavând contraindicații și neproducând niciun fel de efecte secundare nedorite, neplăcute sau dăunătoare.


Personal am recomandat în tratamentul antitumoral cu succes pacientilor mei doze de vitamina C intravenos de până la 25.000 mg (25g)/administrare.


2. Al doilea lucru este să te suplimentezi cu vitamina B17 (amigdalină).


În ceea ce privește B17, și aceasta are o abilitate (asemănătoare cu cea a vit. C) de a-și desfășura potențialul letal doar în preajma celulelor canceroase. Dacă găsești soluții injectabile și cine să ți le facă, e perfect! Există clinici la Timisoara care desfăsoara acest tip de procedură (B17+vit.C intravenos) și care pun la dispozitie tratamentul si pentru acasa, cu conditia aibă cine ți-l administra.


Dacă nu, comandă măcar sâmburi de caise amare și consumă cel puțin 25 de sâmburi pe zi.


Cu toate că unii medici afirmă că o cantitate mai mare este toxică pentru organism, doze mult mai mari sunt injectate în cadrul tratamentelor intravenoase fără să existe nici un fel de semne de intoxicație la pacienți.


Personal am consumat săptămâni la rând minim 30 de sâmburi pe zi și nu am avut nici un fel de probleme de sănătate.


3. Al treilea lucru este să te suplimentezi cu vitamina D, precum și cu întreg necesarul zilnic de vitamine, minerale și fitonutrienți!


Condiția este însă ca aceste suplimente să fie din surse organice, certificate bio și fiecare componentă să păstreze forma moleculei din care provine, pentru a garanta absobția în organism (biodisponibilitatea).

La început dozele vor fi duble sau chiar triple față de doza zilnică recomandată, după care vor scădea până la dozele de susținere obișnuite.


După cautari indelungate am gasit firma care produce aceste suplimente organic, din propriile lor culturi, certificate bio și fără chimicale. Este chiar firma care a inventat suplimentele alimentare, în urmă cu peste 80 de ani... dar aici vorbim de cancer și nu de firme de suplimente, așadar în această privință vă stau cu drag la dispoziție în cadrul consilierii.

________________________

ÎN CONCLUZIE:


Dacă urmezi sfaturile de mai sus, vei simți diferența deja după primele 4 săptămâni! Apoi, după câteva luni (3 sau 4) diferențele vor fi atât de vizibile încât le vor observa și ceilalți, inclusiv medicii.


Te invit să decizi atunci cu adevărat ce vrei pentru sănătatea ta.


DECIDE DOAR DUPĂ ACEEA dacă e cazul să urmezi un tratament care PRODUCE CANCER (citostatice, chimioterapie, radiații), sau preferi, din acel moment, să ai în continuare încredere în ceea ce te-a făcut să te simți din ce în ce mai bine în ultimele luni.

914 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page